Roel Steentjes

Dank voor uw interesse in Esuni. Esuni bestaat sinds 2011

Roel Steentjes ESUNI zonne-energie, zonnepanelen, maatwerk zonnestroomsysteem, parallel systeem

Roel Steentjes

Eigenaar Esuni Gelderland (voorheen Esuni Made in Arnhem) en vaste monteur Esuni

Mijn naam is Roel Steentjes. Ik heb een technische achtergrond in metaal en techniek. Naast mijn passie voor het vak ben ik ook ontzettend begaan met mens en milieu en altijd op zoek naar manieren om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.

Sinds januari 2019 ben ik de gelukkige en trotse eigenaar van Esuni Gelderland (voorheen Esuni Made in Arnhem), ontstaan vanuit Esuni. Een bedrijf dat in 2011 door Manfred van Dort is opgericht, waarbij de groei voornamelijk ontstaan is vanuit mond op mond reclame dankzij zeer tevreden klanten. Inmiddels ruim 550 in totaal. 

Middels maatwerk, het vakkundig installeren van zonnestroom-installaties en professioneel advies mag en kan ik mijn 'steentjes' bijdragen op het gebied van mens en milieu. Hiermee werken we hard aan een betere levenskwaliteit voor u als particulier doordat we voor een significante vermindering van uw energierekening én een kortere terugverdienperiode zorgen.

Als team van Esuni maken we het verschil voor de langere termijn en crëeren daarmee een mooiere toekomst. Voor iedereen nu én de komende generaties.

Ja, ik wil ook graag écht zorgeloos en meer genieten

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen in uw huidige situatie en wilt u meer weten over de mogelijkheden van extra zonne-energie? Ruim 850 tevreden klanten gingen u voor.

Zijn zonnepanelen op dit moment een interessante investering? Ja, absoluut.